Phone chatsex lines - Xnxx open freecam

Për çdo shqiptar është një lumturi që ia arriti ta përjetojë këtë ditë të ndritur të Lirisë e Pavarësisë së Kosovës, pavarësisht se ka ende fuqi të mëdha që kërcënojnë popujt e vegjël në të drejtat e tyre të nënvetësisë, siç kanë bërë edhe me Shqipërinë e tani me Kosovën. Çështje ndërkombëtare, për shumë arsye konjukturale në mes fuqive të mëdha, rrethana që ndihmuan Kosovën të ketë mbështetje e mbrojtje nga ato fuqi të mëdha, në plan të parë SHBA-ja, të interesuara qoftë për interesat e veta që në rajonin tonë, në Ballkanin e trazuar, kur Serbia, me prirjet e saj naziste, shkaktoi konflikte e masakra të tipit hitlerian, të vendoset një ekuilibër i qëndrueshëm në mes popujve e etnive të këtij rajoni, për t’u ngritur në nivelin e popujve demokratë, që bëjnë pjesë në Bashkimin Evropian. Ngjarja e jashtëzakonshme që solli 17 Shkurti, është një ngjarje që të ngarkon me emocione shumë të forta, duke përkujtuar gjithë ata bij të kombit shqiptar, që me pushkë e penë luftuan gjithë jetën për një Shqipëri të bashkuar, të lirë e të pavarur.Nder e lavdi të gjithë këtyre, që nga Skënderbeu me luftëtarët e tij, nga Isa Boletini e Abdyl Frashëri e gjithë rilindasit tanë, nga Ismail Qemali me gjithë luftëtarët e Vlorës e të gjithë krahinave të Shqipërisë për Pavarësinë e 1912-ës, nga partizanët e luftëtarët e tjerë atdhetarë e antifashistë në Shqipëri, Kosovë e Maqedoni, deri tek luftëtarët e UÇK-së me komandantin legjendar, Adem Jashari, e gjithë ata dëshmorë që dhanë jetën e gjakun e tyre në demonstrata e burgje, të torturuar, të masakruar, ca të zhdukur nga forcat barbare paramilitariste të Sllobodan Millosheviçit e pasuesit të tij.

Xnxx open freecam-24

Ka pak ditë që ka mbushur 87 vjeç, e 17 Shkurti, dita e shpalljes së Pavarësisë së Kosovës, do të jetë për të një nga ngjarjet e rralla që ka përjetuar në jetë.

Shumë e emocionuar, nën petkun e të gjitha përpjekjeve që bashkëshorti i saj Enver Hoxha ka bërë për këtë çështje, Nexhmije Hoxha ka vendosur të flasë e të urojë të gjithë shqiptarët për ditën e madhe.

Kujtuam rreth tij, me sa zjarr e vendosmëri luftoi brenda mundësive të kohës e të rrethanave, në mbështetje të aspiratave të shqiptarëve të Kosovës dhe të gjithë të tjerëve që jetojnë në trojet shqiptare.

Edhe një herë nga Tirana, bashkë me fëmijët e mi, në emër të Enverit përshëndesim e urojmë gjithë shqiptarët e Kosovës, veçanërisht familjen e Adem Jasharit e luftëtarëve të UÇK-së, Gëzuar Ditën e Pavarësisë!

Jos haluat käyttää sivuston kaikkia ominaisuuksia, sinun on sallittava Flash-sisällön katselu selaimessasi.

Ota Flash käyttöön selaimellasi painamalla "rocker" -painiketta.

Por sa e madhe është lumturia ime, aq e madhe është dhe keqardhja që Enveri nuk ia arriti të përjetojë ditën, kur para shqiptarëve të Kosovës u hap rruga për të ardhmen e saj të re, që ai e kish aq për zemër ta shihte të bashkuar me Shqipërinë amë, si një komb e shtet i vetëm, që s’u lodh gjithë jetës së tij ta proklamonte me zë të fortë e penë të mprehtë.

Prandaj në këtë ditë të ndritur historike, unë me familjen time me emocione jo të zakonshme, shkuam te varri i Enverit, i vumë karafila të freskëta, i treguam për fitoren e Kosovës e gëzimin e të gjithë shqiptarëve në Prishtinë, Tiranë, Tetovë e në të gjitha trevat e komunitetit shqiptar, që tani të gjitha stacionet televizive shqiptare i tregojnë në kulmin e gëzimit dhe të bashkuar, të mbështjellë me flamuj të panumërt kuq e zi, që këndojnë e flasin në gjuhën e tyre të përbashkët shqipe.

We also provide a consultation service for troubleshooting problems with your existing fire protection system and for engineers who are in the planning stage of new projects. has been the authorized representatives for Metron, Inc, in Southern California, Arizona and Nevada since the early 1970s.

Tags: , ,